RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Społeczne aspekty humanizacji pracy i organizacji: materiały na konferencję * Humanizacja pracy a problemy innowacji w przedsiębiorstwie

Creator:

Krzykała, Franciszek

Date issued/created:

1976

Resource type:

Text

Subtitle:

Książka = Book ; KS/2/1976/P17

Publisher:

Instytut Badań Systemowych. Polska Akademia Nauk ; Systems Research Institute. Polish Academy of Sciences

Place of publishing:

Warszawa

Description:

22 pages ; 21 cm ; Bibliography p. 22

Type of object:

Book/Chapter

Abstract:

Punktem wyjścia w analizie zjawisk i procesów prowadzących do humanizacji pracy jest, jak sądzę ukazanie najbardziej dynamicznego czynnika zmian w procesie pracy, a mianowicie innowacji wraz z jego typologią, zakresem zastosowania i oddziaływania bezpośredniego ozy pośredniego na wytwórców w środowisku pracy.

Relation:

Książka = Book

Detailed Resource Type:

Book

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:198505

Source:

KS-1976-02-P17

Language:

pol

Language of abstract:

pol

Rights:

Creative Commons Attribution BY 4.0 license

Terms of use:

Copyright-protected material. [CC BY 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY 4.0 license, full text available at: ; -

Digitizing institution:

Systems Research Institute of the Polish Academy of Sciences

Original in:

Library of Systems Research Institute PAS

Projects co-financed by:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Access:

Open

Object collections:

Last modified:

Oct 15, 2021

In our library since:

Jul 19, 2021

Number of object content downloads / hits:

28

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/234832

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information