Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: File of histopathological evaluation of nervous system diseases (1966) - nr 46/66

Data wydania/powstania:

1966

Typ zasobu:

Text

Twórca instytucjonalny:

Department of Experimental and Clinical Neuropathology MMRI

Opis:

Clinical, anatomical and histological diagnosis

Abstrakt:

Histological diagnosis: Aneurysms. Autopsy examination of 68-year-old was performed. Histologic evaluation in light microscopy was based on sections stained with Hematoxylin-eosin, orcein, Van Gieson's stain.A section of the aneurysm was examined. It was not possible to distinguish the different layers of the vessel wall - few myofibres were mixed with very numerous collagen fibers - the internal elastic lamina was completely missing. In places, tissue loosening and degeneration was visible in the aneurysm walls.

Format:

pdf

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:193321

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Prawa:

Creative Commons Attribution BY 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY 4.0 license, full text available at: ; -

Digitalizacja:

Mossakowski Medical Research Institute PAS

Lokalizacja oryginału:

Library of the Mossakowski Medical Research Institute PAS

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

1 lut 2022

Data dodania obiektu:

21 cze 2021

Liczba pobrań / odtworzeń:

37

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl./publication/229208

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
opis nr 46/66 1 lut 2022
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji