Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biotechnologia, vol.65, 2 (2004)-.
application/pdf ; application/pdf
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:122354
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Oct 2, 2020
Apr 29, 2020
209
https://rcin.org.pl./publication/152722
Edition name | Date |
---|---|
Ocena zróżnicowania genetycznego odmian truskawki (Fragaria X ananassa Duch.) przy użyciu metody ISSR | Oct 2, 2020 |
Podwyszyńska, Małgorzata Kuras, Anita Korbin, Małgorzata
Korbin, Małgorzata Keller-Przybylkowicz, Sylwia Żurawicz, Edward
Lisek, Anna Korbin, Małgorzata Żurawicz, Edward Rozpara, Elżbieta
Korbin, Małgorzata Majka, Jolanta Gruchała, Agnieszka Żurawicz, Edward
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Korbin, Małgorzata