Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Zmiany właściwości produktów biosyntezy w czasie procesu suszenia

Inny tytuł:

Change of Properties of Bioproducts During Drying

Wydawca:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstrakt:

Drying of bioproducts is a complex technological process which involves removal of water from the products of different physico-chemical, structural and biological properties. During drying, change of properties can take place thus influencing the quality of bioproducts. It depends on the temperature, moisture content, time of drying and the composition of bioproducts.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.10, 4 (1990)-.

Tom:

10

Zeszyt:

4

Strona pocz.:

39

Strona końc.:

50

Szczegółowy typ zasobu:

Artykuł

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:182896

Źródło:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Zasady wykorzystania:

-

Digitalizacja:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Dostęp:

Otwarty

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

23 kwi 2021

Data dodania obiektu:

13 kwi 2021

Liczba pobrań / odtworzeń:

53

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl./publication/217361

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji