The influence of N-acetylneuraminic acid residues on the structure and some properties of casein
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
The influence of N-acetyIneuraminic acid content on the colloidal state, susceptibility to enzymic action and heat stability of casein have been discussed. The presence of N-acetyIneuraminic acid residuesincreases the resistance of casein to enzymic action and heating.
Biotechnologia, vol.18, 3 (1992)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:163078 ; IChB B-14
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
23 lut 2021
23 lut 2021
159
https://rcin.org.pl./publication/197019
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ reszt kwasu N-acetyloneuraminowego na strukturę i niektóre właściwości kazeiny | 23 lut 2021 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.