Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Demczuk, Anna ; Bednarski, Włodzimierz ; Kowalewska-Piontas, Jadwiga
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Enzymatic hydrolysis of lactose is accompanied by transgalactosylation reaction, thereby producing oligosaccharides. The prebiotic functions of oligosaccharides such as bifidogenic effect and health benefits connected with this effect were described. The mechanism of galactooligosaccharides formation and factors affecting it were also presented. Moreover, the examples of an enzymatic enrichement of milk and it’s derivatives in galactooligosaccharides were given.
Biotechnologia, vol.66, 3 (2004)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:119277
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
30 mar 2020
103
https://rcin.org.pl./publication/148533
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Aspekty technologiczne i żywieniowe enzymatycznego wzbogacania mleka i jego przetworów w galaktooligosacharydy | 2 paź 2020 |
Demczuk, Anna Kowalewska-Piontas, Jadwiga Bednarski, Włodzimierz
Bednarski, Włodzimierz Kowalewska-Piontas, Jadwiga
Bednarski, Włodzimierz Kowalewska-Piontas, Jadwiga
Bednarski, Włodzimierz Kowalewska-Piontas, Jadwiga Zegarska, Zofia Adamczak, Marek
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia