Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Food processing using high-intensity pulsed electric fields (PEF) is a new technology to inactivatemicroorganisms and enzymes. There is only a small increase in food temperature during thatprocess. Inactivation is propably caused by changes in the semipermeable barrier of the cell membrane. High-intensity PEF provides an alternative to conventional thermal methods, where theinactivation of microorganisms implies the loss of valuable nutrients and faste quality.
Biotechnologia, vol.44, 1 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:143452 ; IChB B-40
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
18 lis 2020
19 paź 2020
409
https://rcin.org.pl./publication/178644
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zastosowanie pulsacyjnego pola elektrycznego wysokiej intensywności do pasteryzacji płynnych produktów żywnościowych | 18 lis 2020 |
Sławińska, Anna Siwek, Maria
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia
Broniarczyk, Justyna Koczorowska, Maria Magdalena Durzyńska, Julia Warowicka, Alicja Goździcka-Józefiak, Anna