Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metaboiizm, genetyka, wykorzystanie
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biotechnologia, vol.44, 1 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:143465 ; IChB B-40
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Nov 18, 2020
Oct 19, 2020
806
https://rcin.org.pl./publication/178664
Edition name | Date |
---|---|
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metaboiizm, genetyka, wykorzystanie | Nov 18, 2020 |
Sławińska, Anna Siwek, Maria
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia
Broniarczyk, Justyna Koczorowska, Maria Magdalena Durzyńska, Julia Warowicka, Alicja Goździcka-Józefiak, Anna