Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Rapeseed nucleic acids and proteins
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Rapeseed (Brassica napus L.) is one of the most important oilseed crop in the world because of high fatty acids and proteins content. In the last 30 years, a great deal of efforts has gone into improving the quality of B.napus using both classical breeding and several tissue culture techniques. Genetic engineering can potentially be used as a method to add specific properties to existing varieties.In this paper, research work summation on rapeseed nucleic acids and proteins is presented.
Biotechnologia, vol.9-8, 3-2 (1990)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:186000 ; IChB B-06
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
23 kwi 2021
23 kwi 2021
179
https://rcin.org.pl./publication/220524
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kwasy nukleinowe i białka rzepaku | 23 kwi 2021 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Barciszewski, Jan
Barciszewski, Jan