Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Chemical modification of yeast protein

Twórca:

Leman, Jacek

Data wydania/powstania:

1990

Typ zasobu:

Text

Inny tytuł:

Chemical modification of yeast protein

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Abstrakt:

Several chemical methods i.e. succinylation, phoshorylation, sulfitolysis as well as cyclic anhydrides of /9-diene structure (cis double bond) and chaotropic salts modifications for the reduction of nucleic acids in yeast protein isolates have been discussed. The mechanism of dissociation of yeast nucleoproteins and the effectiveness of the methods of the separation of nucleic acids for the isolation of yeast proteins in an undenatured form have also been presented. Besides, the acceptability and biological value of such chemically modified proteins have been considered.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.10, 4 (1990)-.

Tom:

10

Zeszyt:

4

Strona pocz.:

66

Strona końc.:

76

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:182899

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

23 kwi 2021

Data dodania obiektu:

13 kwi 2021

Liczba pobrań / odtworzeń:

192

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl./publication/217364

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Chemiczna modyfikacja białka drożdży 23 kwi 2021
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji