Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Genetic determinants of lactic acid bacteria metabolism
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
This review describes genetic determinants responsible for industrially important features of lactic acidbacteria.Special attention has been paid to plasmids that direct lactose metabolisms, oroteolytic activity, citratemetabolisms, bacteriocin production and bacteriophage resistance.
Biotechnologia, vol.17, 2 (1992)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:163610 ; IChB B-13
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
26 lut 2021
26 lut 2021
487
https://rcin.org.pl./publication/197368
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Genetyczne determinanty metabolizmu bakterii fermentacji mlekowej | 26 lut 2021 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Libudzisz, Zdzisława Walczak, Piotr Bardowski, Jacek
Nowak, Jacek K.
Libudzisz, Zdzisława Stobińska, Helena Otłuszczak, Elżbieta Iciek, Jan
Iciek, Jan Libudzisz, Zdzisława Stobińska, Helena Otłuszczak, Elżbieta Jaworska, Agnieszka