Libudzisz, Zdzisława ; Walczak, Piotr ; Bardowski, Jacek
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biotechnologia, vol.36, 1 (1997)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:146294 ; IChB B-32
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Nov 18, 2020
Nov 6, 2020
106
https://rcin.org.pl./publication/182056
Edition name | Date |
---|---|
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie | Nov 18, 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan