Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Biological Transformation of Ligninocellulose as a Potential Source of Food Substances

Inny tytuł:

Biological Transformation of Ligninocellulose as a Potential Source of Food Substances

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Abstrakt:

This paper summarizes the possibilities of applying higher fungi and yeasts as a potential source feed,food and substrates for food production including ligninocellulosic waste materials as a medium in shallowstationary and submerged furigal cultures. The affect of medium constituents and growth conditions onquality of fungal biomass and products is discussed. The paper also describes the chemical structure ofligninocellulosic materials and their degradation mechanisms by microorganisms and enzymes.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.17, 2 (1992)-.

Tom:

17

Zeszyt:

2

Strona pocz.:

56

Strona końc.:

65

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:163609 ; IChB B-13

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

26 lut 2021

Data dodania obiektu:

26 lut 2021

Liczba pobrań / odtworzeń:

32

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl./publication/197367

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji