• Search in all Repository
  • Literature and maps
  • Archeology
  • Mills database
  • Natural sciences

Search in Repository

How to search...

Advanced search

Search in Literature and maps

How to search...

Advanced search

Search in Archeology

How to search...

Advanced search

Search in Mills database

How to search...

Advanced search

Search in Natural sciences

How to search...

Advanced search

RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Zmiany właściwości reologicznych modelowego układu białkowo-węglowodanowego podczas obróbki cieplnej

Subtitle:

Zmiany właściwości reologicznych modelowego układu białkowo-węglowodanowego podczas obróbki cieplnej

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Abstract:

The effect of batch and continuous thermal treatment on the rheological properties of aprotein-carbohydrate preparation made from soya flour (a basic component of many fermentationmedia) was described. Flow curves were determined using the Brabender Rheotron rotationrheometer for shear rates 20 600 s^ at soya flour concentration equal to 5 and 10%. Thedependence of the suspension Newtonian viscosity on the temperature and time was describedby an empirical formulae.

Relation:

Biotechnologia, vol.37, 2 (1997)-.

Volume:

37

Issue:

2

Start page:

145

End page:

157

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:146119

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Nov 5, 2020

Number of object content downloads / hits:

79

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/181630

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information