Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Kiljański, Tomasz ; Cywińska, Urszula ; Iciek, Jan ; Nowakowska, Krystyna ; Piotrowski, Michał
Zmiany właściwości reologicznych modelowego układu białkowo-węglowodanowego podczas obróbki cieplnej
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
The effect of batch and continuous thermal treatment on the rheological properties of aprotein-carbohydrate preparation made from soya flour (a basic component of many fermentationmedia) was described. Flow curves were determined using the Brabender Rheotron rotationrheometer for shear rates 20 600 s^ at soya flour concentration equal to 5 and 10%. Thedependence of the suspension Newtonian viscosity on the temperature and time was describedby an empirical formulae.
Biotechnologia, vol.37, 2 (1997)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:146119
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Nov 18, 2020
Nov 5, 2020
79
https://rcin.org.pl./publication/181630
Edition name | Date |
---|---|
Zmiany właściwości reologicznych modelowego układu białkowo-węglowodanowego podczas obróbki cieplnej | Nov 18, 2020 |
Iciek, Jan Cywińska, Urszula Stolarek, Paweł
Cywińska, Urszula Iciek, Jan Chmiel, Aleksander Stolarek, Paweł
Iciek, Jan Cywińska, Urszula Stobińska, Helena Stolarek, Paweł
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Iciek, Jan