Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metaboiizm, genetyka, wykorzystanie
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.44, 1 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:143465 ; IChB B-40
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
18 lis 2020
19 paź 2020
806
https://rcin.org.pl./publication/178664
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metaboiizm, genetyka, wykorzystanie | 18 lis 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.