Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Enzymatyczna hydroliza skrobi do syropów maltodekstrynowych i skrobiowych. Część I. Enzymy
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.44, 1 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:143461 ; IChB B-40
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
18 lis 2020
19 paź 2020
2355
https://rcin.org.pl./publication/178656
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Enzymatyczna hydroliza skrobi do syropów maltodekstrynowych i skrobiowych. Część I. Enzymy | 18 lis 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Bryjak, Jolanta
Bryjak, Jolanta Noworyta, Andrzej
Nowak, Jacek K.