Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Suitability of thermostable enzymes for improvment of starch processing
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Commercial processing ofstarch to mono-and oligosaccharides depends onthe availability and properties of the applied enzymes such as a-amylase, glucoamylase, a-glucosidase and xylose isomerase. Each of these enzymes has adifferent pH and temperature optimum for use. Therefore starch processing iscarried out in the stages of liquefaction, saccharification, and isomerisation.This article discusses the application ofthermostable enzymes leading to higherquality products and lower production costs caused by the simplification of theprocessing.
Biotechnologia, vol.53, 2 (2001)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:139246 ; IChB B-49
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
16 wrz 2020
1203
https://rcin.org.pl./publication/174613
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przydatność termostabilnych enzymów w udoskonalaniu przetwórstwa skrobi | 2 paź 2020 |
Grzybowska, Beata Synowiecki, Józef
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Grubiak, Katarzyna
Synowiecki, Józef
Nowak, Jacek K.