RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Wpływ temperatury na szybkość wzrostu Aspergillus niger w podłożach stałych

Creator:

Szewczyk, Krzysztof W.

Date issued/created:

1993

Resource type:

Tekst

Subtitle:

The influence of temperature on solid state culture of Aspergillus niger

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Models of temperature effects on solid state fermentation kinetics are discussed. It wasshown that logistic curve equation describes fungi growth also in nonisothermal conditions.Cultivation of Aspergillus niger on mixture of wheat bran and beet pulp was investigated in thetemperature range of 26 - 40 °C. Models were compared with experimental results and energyof activation and deactivation were calculated.

Relation:

Biotechnologia, vol.22, 3 (1993)-.

Volume:

22

Issue:

3

Start page:

61

End page:

69

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:154158 ; IChB B-18

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Dec 31, 2020

In our library since:

Dec 31, 2020

Number of object content downloads / hits:

187

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/188399

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information