Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
The influence of temperature on solid state culture of Aspergillus niger
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Models of temperature effects on solid state fermentation kinetics are discussed. It wasshown that logistic curve equation describes fungi growth also in nonisothermal conditions.Cultivation of Aspergillus niger on mixture of wheat bran and beet pulp was investigated in thetemperature range of 26 - 40 °C. Models were compared with experimental results and energyof activation and deactivation were calculated.
Biotechnologia, vol.22, 3 (1993)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:154158 ; IChB B-18
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Dec 31, 2020
Dec 31, 2020
190
https://rcin.org.pl./publication/188399
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ temperatury na szybkość wzrostu Aspergillus niger w podłożach stałych | Dec 31, 2020 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia