Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Spirulline as protein source: biotechnological aspects
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Na stronie 25 dodano "Nowości" - "Zasiewy podwójnie ulepszonych odmian rzepakuw krajach EWG"
Chernical composition (proteins, lipids, carbohydrates, minerals, vitamins etc.) of a multicellular (alga). Spirulline has been reported. Industrial installations for mass cultivation are described and the technology for utilization of dry biomass In food and fodder production is outlined.
Biotechnologia, vol.4-3, 6-5(1990)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:187283
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
30 kwi 2021
30 kwi 2021
285
https://rcin.org.pl./publication/221717
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Biotechnologiczne aspekty produkcji i wykorzystania glonu spiruliny jako źródła białka | 30 kwi 2021 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia