Metadata language
Biotechnologiczne aspekty produkcji i wykorzystania glonu spiruliny jako źródła białka
Subtitle:Spirulline as protein source: biotechnological aspects
Creator: Publisher:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Date issued/created: Description:Na stronie 25 dodano "Nowości" - "Zasiewy podwójnie ulepszonych odmian rzepakuw krajach EWG"
Subject and Keywords: Abstract:Chernical composition (proteins, lipids, carbohydrates, minerals, vitamins etc.) of a multicellular (alga). Spirulline has been reported. Industrial installations for mass cultivation are described and the technology for utilization of dry biomass In food and fodder production is outlined.
Relation:Biotechnologia, vol.4-3, 6-5(1990)-.
Volume: Issue: Start page: End page: Resource type: Detailed Resource Type: Format: Resource Identifier: Source:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Language: Language of abstract: Temporal coverage: Rights:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Terms of use: Digitizing institution:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Original in:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Projects co-financed by: Access: