Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Acid-stable a- amylase of Aspergillus niger - biosynthesis, purification, preliminary characteristic
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Aspergillus niger 17.02 produces an acid-stable a-amylase (5 days, 25°C) in culture medium containing soya-bean meal, corn steep liquor, water extract from bran wheat, pectins and mineral salts. After precipitation with ethanol, the enzyme was purified by FPLC on MONO S and MONO Q columns.
Biotechnologia, vol.11, 1 (1991)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:181767 ; IChB B-08
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
13 kwi 2021
6 kwi 2021
238
https://rcin.org.pl./publication/216136
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kwasostabilna a-amylaza Aspergillus niger-biosynteza, oczyszczanie i wstępna charakterystyka | 13 kwi 2021 |
Galas, Edward Kwapisz, Ewa Siwińska, Krystyna
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Antczak, Tadeusz Galas, Edward