Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Sporogeneza bakterii w aspekcie procesów biotechnologicznych

Inny tytuł:

Bacteriae sporogenesis in the aspect of biotechnological processes

Wydawca:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstrakt:

The proeess of thermal sterilization is very important for both: food processing technologyand for many biotechnological processes. It should be carried out in such a way as to efficientlydestroy microorganisms and to restrict the decrease of nutritive value of the sterilized media.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.21, 2 (1993)-.

Tom:

21

Zeszyt:

2

Strona pocz.:

83

Strona końc.:

96

Szczegółowy typ zasobu:

Artykuł

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:155729 ; IChB B-17

Źródło:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Zasady wykorzystania:

-

Digitalizacja:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Dostęp:

Otwarty

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

21 sty 2021

Data dodania obiektu:

21 sty 2021

Liczba pobrań / odtworzeń:

1303

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl./publication/189977

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji