RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Kurdlan — struktura, właściwości, wykorzystanie

Creator:

Turkiewicz, Marianna ; Czub, Wojciech

Date issued/created:

1997

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Kurdlan — struktura, właściwości, wykorzystanie

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Abstract:

Curdlan, a bacterial (3-(l —> 3)-glucan produced by some strains of Alcaligenes Jaecalis andAgrobacterium, forms thermoplastic gels, stable at pH from 3 to 9,5 and up to 140-160'C. Thispaper describes biosynthetic pathways, molecular structure and properties of this polysaccharide,and also discusses the possibilities of its applications, mainly in food industry.

Relation:

Biotechnologia, vol.38, 3 (1997)-.

Volume:

38

Issue:

3

Start page:

16

End page:

26

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:145930

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Nov 3, 2020

Number of object content downloads / hits:

1050

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/181182

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information