Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Kurdlan — struktura, właściwości, wykorzystanie
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Curdlan, a bacterial (3-(l —> 3)-glucan produced by some strains of Alcaligenes Jaecalis andAgrobacterium, forms thermoplastic gels, stable at pH from 3 to 9,5 and up to 140-160'C. Thispaper describes biosynthetic pathways, molecular structure and properties of this polysaccharide,and also discusses the possibilities of its applications, mainly in food industry.
Biotechnologia, vol.38, 3 (1997)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:145930
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Nov 18, 2020
Nov 3, 2020
1187
https://rcin.org.pl./publication/181182
Edition name | Date |
---|---|
Kurdlan — struktura, właściwości, wykorzystanie | Nov 18, 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Turkiewicz, Marianna
Turkiewicz, Marianna Gromek, Ewa