Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Znakowanie produktów spożywczych pochodzącychz transgenicznych roślin
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
The first food and food ingredients developed through genetic engineering have reachedcommercialization and more are nearing distribution. Canada and other countries proposedlabelling requirements for novel food when health and safety issues were involved.In Rome, 1994, at the WHO and FAO conference, Canada and 143 member’ states enactedCodex Alimentarius, the international codex of labelling requirements.
Biotechnologia, vol.38, 3 (1997)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:145928
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
18 lis 2020
3 lis 2020
42
https://rcin.org.pl./publication/181181
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Znakowanie produktów spożywczych pochodzącychz transgenicznych roślin | 18 lis 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.