RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Znakowanie produktów spożywczych pochodzącychz transgenicznych roślin

Creator:

Laskowska, Magdalena D.

Date issued/created:

1997

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Znakowanie produktów spożywczych pochodzącychz transgenicznych roślin

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Abstract:

The first food and food ingredients developed through genetic engineering have reachedcommercialization and more are nearing distribution. Canada and other countries proposedlabelling requirements for novel food when health and safety issues were involved.In Rome, 1994, at the WHO and FAO conference, Canada and 143 member’ states enactedCodex Alimentarius, the international codex of labelling requirements.

Relation:

Biotechnologia, vol.38, 3 (1997)-.

Volume:

38

Issue:

3

Start page:

11

End page:

15

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:145928

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Nov 3, 2020

Number of object content downloads / hits:

34

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/181181

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information