Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wytwarzanie etanolu z laktozy przez komórki drożdży unieruchomione w kulkach agaru porowatego
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
cały artykuł, bez błędów w numeracji stron
An open-pore agar matrix has been shown to be suitable for the entrapment of Candidapseudotropicalis whole cells are used in reactions that involve cell growth and gas evolution.The basic conditions for lactose fermentation by immobilized yeast cells i.e. inoculum quantity,pH, temperature and culture time were standardized.It was shown that yeast cells immobilized in the porous carrier could be used repeatedly inthe batch fermentation system for seven 36 h cycles without any substantial loss in ethanol yield,and beads of porous agar with entrapped cells did not ru])ture, even after periods of 18 d of use.
Biotechnologia, vol.39, 4 (1997)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:145347 ; IChB B-35
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
18 lis 2020
30 paź 2020
349
https://rcin.org.pl./publication/180732
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wytwarzanie etanolu z laktozy przez komórki drożdży unieruchomione w kulkach agaru porowatego | 18 lis 2020 |
Szczodrak, Janusz Szczodrak, Zofia Wiater, Adrian
Wiater, Adrian Szczodrak, Janusz
Wiater, Adrian Pleszczyńska, Małgorzata Szczodrak, Janusz
Wiater, Adrian Pleszczyńska, Małgorzata Szczodrak, Janusz
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan