Szwacka, Maria ; Burza, Wojciech ; Pałucha, Andrzej ; Malepszy, Stefan
Transformacja u ogórka Cucumis sativus L.
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Different transformation methods were investigated. However a lot of fertile plants wereobtained only in the case of A. tumefaciens and thaumatin with kanamycin as a selective marker.Small differences in the plant morphology and development were observed in Tq generation.Most of the plants showed the presence of the transgene but the level of mRNA was different.
Biotechnologia, vol.39, 4 (1997)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:145318 ; IChB B-35
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
18 lis 2020
30 paź 2020
130
https://rcin.org.pl./publication/180690
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Transformacja u ogórka Cucumis sativus L. | 18 lis 2020 |
Bartoszewski, Grzegorz Szwacka, Maria Czarny, Magdalena Niemirowicz-Szczytt, Katarzyna Malepszy, Stefan
Szwacka, Maria Malepszy, Stefan
Zuzga, Sabina Burza, Wojciech Malepszy, Stefan
Yin, Zhimin Bartoszewski, Grzegorz Szwacka, Maria Malepszy, Stefan
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan