Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Bartoszewski, Grzegorz ; Fedorowicz, Olga ; Malinowski, Robert ; Niedziela, Agnieszka ; Niemirowicz- Szczytt, Katarzyna
Transformation of selected genotypes of tomato with A. tumefaciens
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Tomato belongs to important crops widely cultivated ail over the world. Itis also one of the five most popular vegetables grown in Poland. At the sametime, tomato is known to be a model species in modern biology and biotechnology. Since 1985 a lot of reports on tomato transformation with the use ofAgrobacterium have been published. Recently, first transgenic varieties of this species have also been developed. Flavr Savr™ obtained by Calgene, USA was thefirst CLiltivar obtained as a result of genetic engineering, officially registered inthe United States.
Biotechnologia, vol.51, 4 (2000)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:140294 ; IChB B-47
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
22 wrz 2020
94
https://rcin.org.pl./publication/175618
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Transformacja wybranych genotypów pomidora za pośrednictwem A. tumefaciens | 2 paź 2020 |
Bartoszewski, Grzegorz Szwacka, Maria Czarny, Magdalena Niemirowicz-Szczytt, Katarzyna Malepszy, Stefan
Niemirowicz- Szczytt, Katarzyna Bartoszewski, Grzegorz
Bartoszewski, Grzegorz Niemirowicz- Szczytt, Katarzyna
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Niemirowicz- Szczytt, Katarzyna