Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Bartoszewski, Grzegorz ; Szwacka, Maria ; Czarny, Magdalena ; Niemirowicz- Szczytt, Katarzyna ; Malepszy, Stefan
Journal of Biotechnology, Computational Biology and Bionanotechnology
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Selected aspects of genetic transformation in cucumber, tomato, and sweet pepper
Biotechnologia, vol.91, 4 (2010)-.
application/pdf ; application/pdf
oai:rcin.org.pl:71072 ; 0860-7796
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Oct 2, 2020
May 15, 2019
748
https://rcin.org.pl./publication/92980
Edition name | Date |
---|---|
Wybrane aspekty transformacji genetycznej ogórka, pomidora i papryki | Oct 2, 2020 |
Bartoszewski, Grzegorz Niemirowicz- Szczytt, Katarzyna
Yin, Zhimin Bartoszewski, Grzegorz Szwacka, Maria Malepszy, Stefan
Szwacka, Maria Malepszy, Stefan
Bartoszewski, Grzegorz Fedorowicz, Olga Malinowski, Robert Niedziela, Agnieszka Niemirowicz- Szczytt, Katarzyna
Niemirowicz- Szczytt, Katarzyna