Drying Baker’s Yeast Saccharomyces cerevisiae on Porous Carriers
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Drying active baker’s yeast in order to increase its storage life is a particularly difficultprocess as yeast is a biologieally active, easily degradable material.
Biotechnologia, vol.26, 3 (1994)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:148483 ; IChB B-22
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
25 lis 2020
25 lis 2020
308
https://rcin.org.pl./publication/183897
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Suszenie na nośnikach porowatych drożdży piekarskich Saccharomyces cerevisiae | 25 lis 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Modrzejewska, Zofia Chmiel, Aleksander Sobierajski, Bogusław Płatak, Danuta Kamiński, Władysław