RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Długotrwałe przechowywanie eksplantatów pędowych w kulturach in vitro w temperaturach powyżej 0°C

Creator:

Lisek, Anna ; Orlikowska, Teresa

Date issued/created:

2001

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Long-term in vitro storage of shoot explants at temperatures above 0°C

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Long-term storage of shoots or nodal buds in vitro, in conditions which retard their growth, may be an alternative or supplementary method in the protection of plant resources and in the production of planting material for elitemother stocks. In this paper we describe the most important factors which influence the survival and further behaviour of stored explants.

Relation:

Biotechnologia, vol.54, 3 (2001)-.

Volume:

54

Issue:

3

Start page:

134

End page:

144

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:138880 ; IChB B-50

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Sep 14, 2020

Number of object content downloads / hits:

204

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/174174

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information