RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Wpływ intensywności napowietrzania na biocenozę i funkcjonowanie osadu czynnego

Creator:

Hul, Maria ; Drzewicki, Adam

Date issued/created:

2001

Resource type:

Tekst

Subtitle:

The influence of aeration intensity on biocenosis and activated sludgefunction

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The research was carried out in a conventional sewage treatment plantequipped with completely mixed reactors, located in Olsztyn. The main problem was that it was impossible to simultaneously achieve high treatment efficiency and appropriate sedimentation of the activated sludge. The observationswere made at different levels of aeration intensity, controlled by the depth ofthe mechanical surface aerator submersion.

Relation:

Biotechnologia, vol.55, 4 (2001)-.

Volume:

55

Issue:

4

Start page:

189

End page:

201

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:138639 ; IChB B-50

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Sep 11, 2020

Number of object content downloads / hits:

1946

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/173979

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information