Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Nieświadomość w biotechnologii. Dlaczego genetycznie zmodyfikowana żywność może wydawać się groźna?
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
2009 ; Biotechnologia, vol.86, 3 (2009)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:72007 ; IChB B-81
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Oct 2, 2020
May 31, 2019
251
https://rcin.org.pl./publication/94427
Edition name | Date |
---|---|
Nieświadomość w biotechnologii. Dlaczego genetycznie zmodyfikowana żywność może wydawać się groźna? | Oct 2, 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.