Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
The effect of cefotaxime and carbenicillin on viability and development of carrot protoplasts
Institute of Bioorganic Chemistry PAS ; Committee on Biotechnology PAS
Instytut Chemii Bioorganicznej PAN ; Komitet Biotechnologii PAN
Biotechnologia, vol.89, 2 (2010)-.
oai:rcin.org.pl:71617 ; IChB B-84
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
27 maj 2019
596
https://rcin.org.pl./publication/93879
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wptyw cefotaksymu i karbenicyliny na żywotność i rozwój protoplastów marchwi | 2 paź 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Barański, Rafał Szklarczyk, Marek Grzebelus, Dariusz Jagosz, Barbara