Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Some aspects of flavour compounds biotechnology
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
The examples of advances in flavour compounds biotechnology, particulary the biosynthesis conditions and biochemistry of the derivatives of esters, lactones, pyrazines, carbonyles, terpenes and ionones, and their influence on the food products quality has been presented.Additionally, the role of microorganisms and enzymes in the flavour compounds formation has beendescribed.
Biotechnologia, vol.12, 2 (1991)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:181615 ; IChB B-09
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Apr 1, 2021
Apr 1, 2021
333
https://rcin.org.pl./publication/215172
Edition name | Date |
---|---|
Wybrane zagadnienia z biotechnologii składników aromatotwórczych | Apr 1, 2021 |
Bednarski, Włodzimierz Kowalewska-Piontas, Jadwiga
Demczuk, Anna Kowalewska-Piontas, Jadwiga Bednarski, Włodzimierz
Demczuk, Anna Bednarski, Włodzimierz Kowalewska-Piontas, Jadwiga
Bednarski, Włodzimierz Kowalewska-Piontas, Jadwiga Zegarska, Zofia Adamczak, Marek
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.