Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Genetic determinants of lactic acid bacteria metabolism
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
This review describes genetic determinants responsible for industrially important features of lactic acidbacteria.Special attention has been paid to plasmids that direct lactose metabolisms, oroteolytic activity, citratemetabolisms, bacteriocin production and bacteriophage resistance.
Biotechnologia, vol.17, 2 (1992)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:163610 ; IChB B-13
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Feb 26, 2021
Feb 26, 2021
487
https://rcin.org.pl./publication/197368
Edition name | Date |
---|---|
Genetyczne determinanty metabolizmu bakterii fermentacji mlekowej | Feb 26, 2021 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia