RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Występowanie czynnika killerowego u drożdży

Creator:

Gotowczyc, M. ; Oberman, H. ; Drewicz, E.

Date issued/created:

1992

Resource type:

Tekst

Subtitle:

The killer factor in yeasts

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The killer factor is widely spread in yeasts. This phenomenon has been detected in representatives.ofdifferent genus. The yeasts are immune to their own killer protein. In cooperation with nuclear genes thekiller factor is brought about by virus-like particles occuring in yeast cytoplasm. The killer protein is boundto the cell wall receptors of a sensitive strain and then it kills the cell by changing the permeability of themembranes. In addition to the studies on the killer protein properties, its possible utilization is being investigated.

Relation:

Biotechnologia, vol.17, 2 (1992)-.

Volume:

17

Issue:

2

Start page:

36

End page:

43

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:163607 ; IChB B-13

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Edition name Date
Występowanie czynnika killerowego u drożdży Feb 26, 2021
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information