Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Libudzisz, Zdzisława ; Walczak, Piotr ; Bardowski, Jacek
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.36, 1 (1997)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:146294 ; IChB B-32
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
18 lis 2020
6 lis 2020
113
https://rcin.org.pl./publication/182056
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie | 18 lis 2020 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia