Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Libudzisz, Zdzisława ; Walczak, Piotr ; Bardowski, Jacek
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.36, 1 (1997)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:146294 ; IChB B-32
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Nov 18, 2020
Nov 6, 2020
113
https://rcin.org.pl./publication/182056
Edition name | Date |
---|---|
Bakterie fermentacji mlekowej— klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie | Nov 18, 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.