Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Szybkość rozkładu zanieczyszczeń oraz aktywność enzymatyczna osadu czynnego w układzie beztlenowo-tlenowym

Inny tytuł:

Szybkość rozkładu zanieczyszczeń oraz aktywność enzymatyczna osadu czynnego w układzie beztlenowo-tlenowym

Wydawca:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Typ obiektu:

Czasopismo/Artykuł

Abstrakt:

In the presented work two enz)mie activity tests were performed: alkaline phosphates activityto control phosphorus removal and nitrite reductase activity to control the denitrification process.During the experiments the processes of phosphorus and nitrogen transformation were investigated by measuring COD, orthophosphate, nitrate.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.38, 3 (1997)-.

Tom:

38

Zeszyt:

3

Strona pocz.:

100

Strona końc.:

108

Szczegółowy typ zasobu:

Artykuł

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:146002

Źródło:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Zasady wykorzystania:

-

Digitalizacja:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Dostęp:

Otwarty

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

18 lis 2020

Data dodania obiektu:

4 lis 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

154

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl./publication/181195

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji