Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Bakteriocyny syntetyzowane przez Lactobacillus
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
This paper presents results of research concerning conditions of bacteriocin production byLactobacillus strains. Characteristics and methods of bacteriocin purification are discussed. Particularly, an influence of physico-chemical conditions on bacteriocins stability and an effect ofbacteriocins on tested pathogenic strains are presented.
Biotechnologia, vol.40, 1 (1998)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:144629 ; IChB B-36
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Nov 18, 2020
Oct 27, 2020
422
https://rcin.org.pl./publication/180070
Edition name | Date |
---|---|
Bakteriocyny syntetyzowane przez Lactobacillus | Nov 18, 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.