„Bakterie fermentacji mlekowej -klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie”
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
III Szkoła Letnia - Kazimierz Dolny nad Wisłą,29 maj - 2 czerwiec 2000 r.
Biotechnologia, vol.52, 1 (2001)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:140023 ; IChB B-47
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Oct 2, 2020
Sep 19, 2020
90
https://rcin.org.pl./publication/175479
Edition name | Date |
---|---|
„Bakterie fermentacji mlekowej -klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie” | Oct 2, 2020 |
Libudzisz, Zdzisława Walczak, Piotr Bardowski, Jacek
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.