Soja i jej cenne właściwości w produkcji POLGRUNTU
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.55, 4 (2001)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:138429 ; IChB B-50
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
10 wrz 2020
53
https://rcin.org.pl./publication/173810
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Soja i jej cenne właściwości w produkcji POLGRUNTU | 2 paź 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.