Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
B-D-galactosidases - sources, properties and applications
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
The rapid development of the world industry requires the introduction of new technologies which are more effective and cheaper. Therefore, the application of enzymes in different industry sectors grows steadily. This article reviews some properties and applications of B-D-galactosidases derived from microbial sources.
Biotechnologia, vol.71, 4 (2005)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:88940 ; IChB B-67
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
17 gru 2019
1728
https://rcin.org.pl./publication/115712
Nazwa wydania | Data |
---|---|
B-D-galaktozydazy - źródła, właściwości i zastosowanie | 2 paź 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Szweda, Piotr Kotłowski, Roman Kur, Józef
Składanowski, Andrzej Cezary Bednarski, Włodzimierz Bielecki, Jacek Bielecki, Stanisław Długoński, Jerzy Dubin, Adam Fiedurek, Jan Gabryś, Halina Jańska, Hanna Kur, Józef Skorupska, Anna Szweykowska-Kulińska, Zofia Turkiewicz, Marianna Wojtaszek, Przemysław Zabża, Andrzej Podhajska, Anna Jadwiga