Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wiater, Adrian ; Pleszczyńska, Małgorzata ; Szczodrak, Janusz
a-(1->3)-Glucan-degrading enzymes.Part I - Microbial sources, production, properties, genetics
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
This paper is the first review article concerning the investigations on a-1l->3)-glucans and their enzymatic hydrolysis by specific a-(l—>3)-glucanases. Special attention is paid to microbial sources of these enzymes as well as intensification of their production in cultures, their purification and catalytic properties, and molecular structure of the genes encoding different fungal and bacterial a-(1-3)-glucanases.
Biotechnologia, vol.73, 2 (2006)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:87570 ; IChB B-69
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
11 gru 2019
53
https://rcin.org.pl./publication/114236
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Enzymy rozkładające a-(1 ->3)-glukany. Część I - Źródła mikrobiologiczne, produkcja, właściwości, genetyka | 2 paź 2020 |
Wiater, Adrian Pleszczyńska, Małgorzata Szczodrak, Janusz
Wiater, Adrian Pleszczyńska, Małgorzata Szczodrak, Janusz Próchniak, Katarzyna
Wiater, Adrian Szczodrak, Janusz