RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Hydantoinazy, ich znaczenie, podział i zastosowanie w biotechnologii

Subtitle:

Hydantoinases - significance and applications in biotechnology

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Hydantoinase is an industrial enzyme widely used for the synthesis of nonnatural D- or L-amino acids. Optically pure amino acids are required for production of semisynthetic antibiotics, active peptides or agrochemicals such as pesticides, herbicides, pyrethroides, and are important as feed and food additives. Major advantages of application of hydantoinase in industry are: high efficiency, stereoselectivity, easy production of substrates for enzyme and environment friendly alternative to chemical methods.

Relation:

Biotechnologia, vol.73, 2 (2006)-.

Volume:

73

Issue:

2

Start page:

189

End page:

205

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:87564 ; IChB B-69

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Dec 11, 2019

Number of object content downloads / hits:

935

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/114226

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information