Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 68 Nr 4
Instytut Archeolgoii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Czerniecki Stanisław. 2009. Compendium ferculorum albo zebranie potraw, wyd. J. Dumanowski, M. Spychaj, Warszawa
Mączak Antoni. 1978. Życie codzienne w podróżach po Europie w XVI–XVII w., Warszawa
Sikorska Marta. 2019. Smak i tożsamość. Polska i niemiecka literatura kulinarna w XVII wieku, Warszawa
Tygielski Wojciech. 2005. Włosi w Polsce XVI–XVII wieku. Utracona szansa na modernizację, Warszawa
Kwartalnik Historii Kultury Materialnej
oai:rcin.org.pl:235602 ; 0023-5881 ; click here to follow the link
IAE PAN, sygn. P 329 ; IAE PAN, sygn. P 330 ; IAE PAN, sygn. P 331 ; click here to follow the link
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY 4.0 Międzynarodowe] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -
Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN
Sep 24, 2023
Jun 12, 2022
30
https://rcin.org.pl./publication/199091
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej