Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 68 Nr 4
Instytut Archeolgoii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Czerniecki Stanisław. 2009. Compendium ferculorum albo zebranie potraw, wyd. J. Dumanowski, M. Spychaj, Warszawa
Mączak Antoni. 1978. Życie codzienne w podróżach po Europie w XVI–XVII w., Warszawa
Sikorska Marta. 2019. Smak i tożsamość. Polska i niemiecka literatura kulinarna w XVII wieku, Warszawa
Tygielski Wojciech. 2005. Włosi w Polsce XVI–XVII wieku. Utracona szansa na modernizację, Warszawa
Kwartalnik Historii Kultury Materialnej
oai:rcin.org.pl:235602 ; 0023-5881 ; click here to follow the link
IAE PAN, call no. P 329 ; IAE PAN, call no. P 330 ; IAE PAN, call no. P 331 ; click here to follow the link
Creative Commons Attribution BY 4.0 license
Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences
Library of the Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences
Sep 24, 2023
Jun 12, 2022
34
https://rcin.org.pl./publication/199091
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej
Klonder, Andrzej